Üdvözlöm az oldalamon!

Eitler Szilvia vagyok, pszichológus, klinikai szakpszichológus. Magánrendelésemen felnőtt pszichológiai ellátást nyújtok Óbudán, exkluzív környezetben a Szépvölgyi Irodaparkban.

Életünk során bármikor kerülhetünk olyan helyzetbe, amikor úgy érezzük, összecsapnak a fejünk fölött a hullámok, az addig bevált megoldási stratégiáink kevésnek bizonyulnak. Újra és újra szembesülünk ugyan azokkal a problémákkal, és a környezetünk nem ért meg minket, vagy nem tud úgy segíteni, ahogyan az megfelelő lenne számunkra. Ilyenkor jöhet jól szakember, pszichológus segítsége.

A fenti menüsor segítségével tudhat meg többet rólam és szolgáltatásaimról. Ha kíváncsi rá, hogy zajlik az első beszélgetés, kérem olvassa el a Mi történik az első alkalommal? című írásomat. Amennyiben szakmai képzettségemre és az általam alkalmazott segítő technikákra kíváncsi, a Bemutatkozásnál, ha pedig az általam vállalt problémakörök érdekelnék, a Pszichológiai Tanácsadás oldalon kaphat információkat.

A Bejelentkezés menüpontban az elérhetőségeimet találja, amennyiben szeretne időpontot kérni, vagy további kérdései lennének.

Szeretettel várom jelentkezését!