Pszichológusoknak

Tisztelt Kollégák!

Szupervíziós időpontjaim 2023/2024es tanévre beteltek. 

Nyáron eseti/egyéni szupervízióra lehet jelentkezni, új csoportba kerülni 2024 őszén lehet.

Többéves csoportvezetői, klinikai és magánrendelési tapasztalattal vállalom pszichológusok egyéni, illetve minicsoportos szupervízióját. A bejelentkezés folyamatos, a csoportok igény szerint indulnak, korlátozott számban. Az esetmegbeszélés integratív szemléletű, CBT/séma hangsúlyos, módszer- és technikafókuszú. A munka során felbukkanó önismereti témákkal is foglalkozunk, illetve magánrendelésen dolgozókkal a vállalkozással/előírásokkal kapcsolatos kérdéseket is megbeszéljük. Az esetmegbeszélés során a Pszichológusok Szakmai Etikai Kódexe irányadó, a kliensek anonimitását védeni kell!

Olyan szakemberek jelentkezését várom, akik 

  • legalább befejezett Pszichológia MA diplomával rendelkeznek
  • pályakezdők és már elkezdtek valahol dolgozni
  • nem pályakezdők, de a munkahelyükön nincs klinikai/módszerspecifikus/teammegbeszélés
  • nem rendelkeznek klinikai szakvizsgával
  • magánrendelést indíta(ná)nak be éppen, vagy magánrendelésen dolgoznak
  • gyerekekkel, serdülőkkel foglalkoznak
  • felnőttekkel foglalkoznak
  • szakmailag, valamint klienseik irányában elkötelezettek, 
  • magukat fejleszteni akarják a hatékony ellátás biztosításának érdekében

A minicsoportos esetmegbeszélők (2-6 fő) online formában kerülnek megtartásra. Egyéni személyes esetmegbeszélésre csak rendelési időmben tudok időpontot adni.

Az Integratív Pszichoterápiás Egyesület (IPE) elnökségi tagja vagyok, a kiképzői folyamatban jelenleg sajátélmény-oktatóként szerepelek. Az integratív terapeuta kiképzéshez előírt 20 órás egyéni sajátélmény (KIP, ego-state, NLP, hipnobehavior technikák) szerezhető meg nálam, melyről igazolást állítok ki. 

VIKOTE és IPE oktató vagyok, de az alábbi szakmai megbeszélések az Egyesületektől függetlenül, egyéni szervezésemben valósulnak meg, az integratív sajátélmény kivételével nem számítanak be egyik Egyesület képzésébe sem, illetve nem adnak végzettséget, jogosítványokat. A tanultakat mindenki csak az alap végzettségének, vagy szakvizsgájának megfelelően alkalmazhatja.

Bejelentkezni rövid szakmai bemutatkozóval emailen lehet, telefonos elérhetőség megadásával.


Díjazás

Egyéni esetmegbeszélés, sajátélmény 

20.000 Ft/55 perc (online vagy személyesen)

10.000 Ft/30 perc (csak online, vagy telefonon)


Minicsoportos esetmegbeszélés 

csoportlétszámtól függően 1-1,5-2 óra

Díjazás 10.000 Ft/fő


Kérem, amennyiben Ön pszichológus végzettséggel rendelkezik, vagy folyamatban levő pszichológiai tanulmányai vannak, de egyéni pszichoterápiát szeretne nálam igénybe venni, az előző oldalakon olvasható kereteket böngéssze át, szeretettel várom, ez esetben magázódni fogunk.