Kedvezmény

Manapság felnőtt életünk a serdülőkor feltételezett végével, vagy 18. életévünk betöltésével nem feltétlenül automatikusan, zökkenőmentesen indul el. A valódi leválás (elköteleződés a párkapcsolatban, elköltözés) nehézségei miatt a személyiség fejlődése elakadhat, mely aztán pszichés (vagy szomatizációs, akár szomatikus!) panaszokban is kifejeződhet. A fiatal felnőttkor kihívásaival való hatékony megküzdés elősegítése érdekében rendelésemen azon aktív, nappali tagozatos egyetemi vagy főiskolai hallgatók számára,  akik az intézményi tanácsadást nem kívánják igénybe venni, az első 10 alkalom (autogén tréning esetén 12 alkalom) jelentősen kedvezményes, 8000 Ft/50 perc.

A 10 (12) alkalom kitöltése a kedvezmény igénybevételéhez nem feltétel, de személyenként maximum ennyi áll rendelkezésre a csökkentett áron. A fizetés a szokásos módon készpénzben történik minden alkalom végén, nem kell "egyben" kifizetni az alkalmakat. Nincsenek időbeli feltételek sem a felhasználás végét illetően, a kedvezmény nem kötött a heti rendszerességhez sem. Egyetlen feltétele van: kérni kell! :)

Természetesen igény esetén a pszichés vezetés a 10. (12.) alkalom után is folytatódhat, de ez már az eredeti (10000 ft/50 perc) áron történik majd. A kedvezményes lehetőség végességének oka a változás melletti elköteleződés és a motiváció fenntartása a 10 alkalom során. Pszichológusként ugyanis az a célom, hogy a kliens az új, hatékonyabb megküzdési stratégiáit aktívan gyakorolja, a későbbiekben pszichológus segítsége nélkül is boldoguljon, problémáit önállóan is meg tudja oldani. Mindvégig a kliens által kijelölt célt tartjuk a fókuszban. A folyamat segítségével az énhatékonyság érzése, önbizalom növekedhet, a környezettel szembeni kiszolgáltatottság érzése csökkenthető, önállóbb életvezetés érhető el.

Amennyiben a várható találkozások száma az első interjú alapján valószínűleg meg fogja haladni a 10 alkalmat, erről az első alkalom végén, a keretek közös megbeszélésekor tájékoztatom.